måndag 17 november 2008

Snygga klockor

Snygga klockor och vackra fickur är fina presenter, både till sig själv och till någon som uppskattar något vackert och samtidigt praktiskt.

Jag har hittat tre fina butiker som säljer klockor och lite beroende på vilken klocka man är ute efter kan man välja rätt butik. Hos uret.se hittar du många snygga klockor i ett flertal både vanliga och ovanliga märken. Både billiga men ändock snygga modeller och dyrare klockor som Rolex, Breitling och Heuer.

Urtid är en annan klockbutik som har specialiserat sig på fina mekaniska klockor. På webbplatsen kan man läsa att ägaren till ett mekaniskt armbandsur får inte bara en liten miljövänlig och fantastisk minimaskin som håller reda på tiden, utan får också en kär vän för för hela livet, kanske över generationer.

Butik numero tre är Ovanliga klockor, en butik som har många specialiteter när det gäller just klockor. Vackra fickur med olika motiv är en specialare och praktiska snygga sköterskeur (också kallade sjuksköterskeklockor eller vårdklockor) en annan. Dessa klockor passar perfekt vid olika tillfällen i livet; examen, 50-års-presenten och de andra födelsedagarna.

Inga kommentarer:

 
Blogglista.se
Bloggtoppen.se