fredag 25 juli 2008

Mordgåtor och annat kul

I förra veckan fyllde min kära lilla bror 40 år. Eftersom jämna födelsedagar är viktiga ville jag hitta på något särskilt, som han verkligen önskade sig och kunde blir riktigt glad för.

Så funderade jag på vad han brukar prata om och som verkar viktigt för honom och det första jag kom på var att han ofta pratar om att han vill ha med sin fru lite mer på olika happenings som han åker iväg på. Nu är det inte så att hon inte vill följa med, men då de har fyra barn, varav ett handikappat är det inte alltid helt lätt att samordna allting.

Iallafall, för att återgå till presenten, efter att ha valt och funderat på olika resor, korta och långa, med hotellvistelse och andra trevliga saker, kom jag fram till att en mysig weekend på ett mysigt ställe på tu man hand med frugan nog skulle uppskattas. Ett ställe som jag vet är mysigt, eftersom jag själv spenderat en natt där, är Halltorps gästgiveri på Öland, och eftersom jag vet att han (och frun) nog gillar att klura lite, så valde jag en deckarhelg, dvs alla gäster får se en mordgåta, en deckargåta, spelas upp och kvällen spenderas sen med att försöka klura ut vem som är skyldig. Samtidigt som gästerna intar en fyrarätters festmeny! Tycker själv att det skulle vara jättetrevligt, nästan så jag funderar på att hänga på. ;) Fast då blir det ju ingen myskväll med bara frugan, om halva släkten dyker upp. Vi får se, man kan ju nämna det :)

För den som vill anordna en egen fest med en egen mordgåta att klura på, kanske för företagsfesten, släktkalaset eller något annat party som behöver livas upp med ett litet mord, ta en kik i NicePartys butik där säljs mordgåtor på löpande band! Välj bland alla spännande mordgåtor där, och fixa en ovanligt spännande och rolig fest!

måndag 21 juli 2008

Skicka choklad och godis som present - online

Dagens bästa chokladtips: Chokladbutiken Umeå - en choklad butik fylld med härlig choklad! Perfekt som present och smidigt att köpa direkt på nätet så skickas den till mottagaren! Förutom vanlig choklad, dvs alla underbara chokladkakor och praliner i olika former och smaksättningar hittar du lite mer spännande produkter innehållandes choklad. Vad sägs till exempel om spaprodukter med underbar doft av choklad. Produktmärket heter Angels och det är en naturkosmetikserie från Toscana med härliga doftkombinationer som ger dig extra njutning. Prova gärna oljan Chocolate Extra Dark som är baserad på den gudomliga aromen av mörk choklad och sprider varma, kryddiga och upplyftande dofter som lindrar trötthet och stress samt stimulerar dina sinnen. Får iallafall mig att tänka på en viss film vid namn - chocolat.

choklad produkter från en butik fylld med choklad
Andra goda chokladprodukter i denna butik är mumsiga chokladdrycker och roliga chokladfigurer.
 
Blogglista.se
Bloggtoppen.se