måndag 23 april 2007

Presenter som är goda - bröllopspresenter - praktiska presenter

Här vill jag tipsa om bröllopspresenter och födelsedagspresenter och såna där presenter som bara är roliga att ge bort för att det är så roligt att göra någon glad. Ibland vill man kanske tacka någon för något och då har jag bästa presenttipset här (måste bara börja med det): Amedei underbar italiensk choklad. Amedei choklad är så god. Har du smakat det så vet du. Om du inte har smakat - ja, jag lovar du kommer inte att bli besviken. Och tänk då, vad glad en vän kommer att bli om han/hon får ett knippe Amedei choklad i en liten fin förpackning. GOTT!!

Ja vi fortsätter med bröllopspresenter. Culina själva rekommenderar själva just nu sina brödrostar. Och ja, det är inte vilka gamla, tråkiga brödrostar som helst. Dom är rätt så mulliga och gulliga. 2, 4 eller 6 brödskivor kan du rosta samtidigt. Praktiskt och trevligt :) Direktlänk till: Klassiska bröllopspresenter 1: Brödrostar Dualit Classic

Jag vandrar vidare neråt sidan, bland fina kockknivar från Global och andra användbara köksredskap och plockar fram en pangpresent ;) Ja, jomen vad sägs om en .... espressomaskin!?!

Vilket brudpar skulle inte få något softish i blicken av en X6 espressomaskin från Francis Francis?? Så säj =) Vilken färg? Vita och röda espressomaskiner har iallafall Culina.se i sitt sortiment.

Avslutar med ett presenttips som kanske är lite tråkigt vid första anblicken, men som jag tror är ganska nyttigt. En tryckkokare. Det kan man ju ge till sig själv i present när man har bestämt sig och hittat balansen och det där.

Ja, om ni kikar in på Culina.se så kommer ni både bokstavligt och bildligt hitta bra mycket mer matnyttigt. Ett besök rekommenderas!
 
Blogglista.se
Bloggtoppen.se